Jump to content

Welcome to CSFORCE.RO
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account

Pitbul

Pitbul

Member Since 31 Jan 2015
Offline Last Active Oct 05 2016 01:43 PM
****-

Avioane americane au interceptat bombardiere ruse în largul coastelor din Alaska şi Cal...

10 July 2015 - 09:17 PM

                                                   tupolev-95-hepta.jpg?width=400

Armata americană a interceptat patru bombardiere ruse în largul coastelor din Alaska şi California, chiar în ziua în care preşedintele rus, Vladimir Puti, i-a transmis omologului său american, Barack Obama, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenţei, relatează CNN.

 

Potrivit unui oficial militar american, armata SUA a efectuat două misiuni de interceptare a unor aeronave ruse, deşi acestea nu au intrat în spaţiul aerian american.

Oficialul a precizat că, deşi misiunile de interceptare sunt o rutină din punct de vedere militar, Pentagonul consideră acest incident drept un mesaj din partea lui Putin pentru Statele Unite, de Ziua Independenţei, în special în condiţiile în care preşedintele rus i-a transmis lui Obama un mesaj de felicitare.

În mesajul respectiv, Putin şi-a exprimat încrederea că cele două ţări "pot găsi soluţii la probleme internaţionale şi pot contracara împreună ameninţările globale şi provocările actuale", în cadrul unei relaţii bazate pe "principiul egalităţii şi respectului reciproc".

În Alaska, avioane de tip F-22 au decolat pentru a identifica şi urmări două bombardiere TU-95 în apropiere de coasta sudică.

În largul coastei Californiei, avioane F-15 au urmărit alte două bombardiere TU-95 care au fost detectate în apropiere de San Francisco.

 

Incidentul din California este o raritate, deoarece forţele ruse nu ajung de obicei atât de departe în sud. Totuşi, un incident similar s-a petrecut în urmă cu trei ani, tot în ziua de 4 iulie, când avioane ruse au fost interceptate în largul coastei vestice a SUA.

 


Un număr de 17 state europene, inclusiv România, discută un plan pentru infrastructura...

10 July 2015 - 09:14 PM

Reprezentanţi din 17 state europene din interiorul şi din afara UE, între care şi România, discută vineri un plan de îmbunătăţire a infrastructurii energetice prin crearea unei reţele de gazoducte în sud-estul continentului, în vederea reducerii dependenţei de Rusia.

gazoduct-iasi-ungheni-liviu-chirica.jpg?

 

 

 

 

Decizia urmează să fie luată la o reuniune a miniştrilor de profil la Dubrovnik, Croaţia, la care va participa vicepreşedintele Comisiei Europene însărcinat cu uniunea energetică, Maros Sefcovic, relateazăBloomberg.

Statele membre UE participante sunt Austria, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Ungaria, Italia, România, Slovenia şi Slovacia. Din afara UE participă Serbia, Albania, Bosnia şi Herzegovina, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Kosovo, Muntenegru, Republica Moldova şi Ucraina.

Criza din Ucraina şi decizia din decembrie a Rusiei a a renunţa la proiectul South Stream au şocat multe state europene, din Austria până în Bulgaria.

Comisia Europeană vrea să încurajeze colaborarea între state pentru protejarea aprovizionării cu energie.

Rusia asigură 27% din necesarul de gaze al Europei.

"Pe piaţă există încă blocaje şi constrângeri considerabile, care fac dificilă trecerea la surse alternative de aprovizionare şi reducerea dependenţei de Rusia", a declarat Emily Stromquist, analist în domeniul energiei lainstitutul de cercetări Eurasia în Londra.

Comisarul Miguel Arias Canete, însărcinat cu probleme de climă şi energie, va participa la rândul său la discuţiile care vor porni de la o strategie anunţată în februarie.

Europa de Sud-Est este un element vital al discuţiilor politice de diversificare a furnizorilor de energie. Statele din regiune sunt situate între pieţele mari consumatoare de energie din vestul Europei şi zăcămintele de gaze de la Marea Caspică deţinute de Kazahstan, Turkmenistan şi Azerbaidjan.

Anul viitor, un consorţiu care include grupurile BP şi Statoil urmează să înceapă lucrările la Conducta Trans-Adriatică, prin care vor putea fi livrate gaze în Italia, Grecia, Albania şi Bulgaria.

Prin conducta South Stream la care Rusia a renunţat ar fi fost livrate gaze pe sub Marea Neagră, către Europa.

Alternativa Rusiei la South Stream este construcţia unei conducte spre Turcia şi Grecia.

Strategia UE este ca livrările de gaze să fie mai flexibile prin construcţia de noi conducte în sud-estul Europei, care să aibă capacitatea de inversare a fluxului.

Oficialii Comisiei au propus formarea unui grup de miniştri care să discute îmbunătăţirea infrastructurii de gaze la două luni după ce preşedintele rus Vladimir Putin a anulat proiectul South Stream.

Mai multe proiecte sunt deja în faza de proiectare. Operatorul slovac de conducte Eustream are un plan de construcţie a conductei de gaze Eastring, din Slovacia până în sud-estul Europei, prin România. Conducta va fi conectată la Turcia via Bulgaria, a declarat în acest an premierul slovak Robert Fico.

Mai multe ţări vor "un coridor vertical de gaze", care ar conecta România, Bulgaria şi Grecia. Proiectul ar implica construcţia de tronsoane inter-conectoare între Bulgaria şi Grecia şi România şi Bulgaria.

Miniştrii participanţi la reuniunea de la Dubrovnik vor alege mai multe proiecte de infrastructură care trebuie accelerate. Proiectele ar putea fi eligibile pentru finanţare din partea Băncii Europene pentru Investiţii, Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi UE.

 

Investitorii speră că oficialii vor lua decizii concrete şi vor stabili termene concrete, a spus Stromquist. Ea a arătat că aceste proiecte nu sunt foarte costisitoare, dar impactul lor este considerabil, prin îmbunătăţirea concurenţei şi reducerea dependenţei de Rusia.

 


Cabron Gust amar

01 July 2015 - 04:21 PM

  Numele tau: Pitbul
 
  Cum se numeste melodia?: Cabron Gust amar

  Link-youtube:  Alte precizari?: Ca Dj va recomand face Furori ^_^


Lariss Epana 2015 new

01 July 2015 - 04:18 PM

  Numele tau: Pitbul

  Cum se numeste melodia?: lariss Epana

  Link-youtube:  Alte precizari?: merita ascultata Lafel Ca Dj va reocmand ^_^  e nou nouta 


Emyl Lassaria 2015 new H.I.T

01 July 2015 - 04:17 PM

  Numele tau: Pitbul

  Cum se numeste melodia?: Emyl Lassaria Chica Calor

  Link-youtube:  Alte precizari?: Tr ascultata face furori ^_^ o recomand la cei care au bass si asculte deobicei la refuz  ca meserie Is DJ si recomand ^_^